1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Gaziantep'teki Saldırıda Yaralanan Semanur: Bir An Önce İyileşmek İstiyorum
Gaziantep'teki Saldırıda Yaralanan Semanur: Bir An Önce İyileşmek İstiyorum

Gaziantep'teki Saldırıda Yaralanan Semanur: Bir An Önce İyileşmek İstiyorum

Gaziantep'teki vahşi saldırının en küçük kurbanı olan 4 yaşındaki Semanur Ayhan, “Ablamı, ailemi çok özledim. Hastane güzel değil.” dedi.

22 Ağustos 2016 Pazartesi 17:46A+A-

Gaziantep’teki vahşi saldırıda 5 kardeşi ve 8 akrabası yaralanan ve 4 yakın akrabasını da kaybeden Semanur Ayhan, Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi'nin ortopedi bölümünde tedavi görüyor.

Hastanede ablası ile aynı odayı paylaşan, güçlükle konuşan ve olayın şokunu hâlen üzerinden atamayan Semanur, yaşananları şöyle anlatıyor:

“Düğünde arkadaşlarımla oyun oynuyordum. Birden büyük bir patlama oldu. Çok korktum ve kendimi yerde buldum. O an çok ağladım. Anne diye bağırdım. Annem yanıma ağlayarak geldi ve beni kucağına alarak hastaneye getirdiler.”.

“Ayağım Çok Ağrıyor”

Ayağından ameliyat olan Semanur, “Ayağım çok ağrıyor. Burada sıkılıyorum. Bir an önce iyileşmek istiyorum. Evime gitmek, ablamı, kardeşlerimi görmek istiyorum. Annemi çok özledim. Diğer kardeşlerim yaralı olduğu için annem onlara da sürekli gidip bakıyor ama en çok benim yanımda kalmasını istiyorum.” diye konuştu.

Semanur'un annesi Zeynep ise patlamada yaralanan 5 çocuğunun sağlık sorunlarıyla hastane hastane dolaşarak ilgileniyor.

Hayatını Kaybedenlerin 29’u Çocuk!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'nde, 20 Ağustos Cumartesi gecesi saat 22.40 sularında, Siirt'in Pervari ilçesinden vatandaşların düğününde meydana gelen canlı bombalı saldırıda hayatını kaybeden 54 kişiden 29'u çocuk.

Kaynak: Sputnik

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

1 Yorum