1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Gaziantep'te Düğün Salonuna Bombalı Saldırı
Gaziantep'te Düğün Salonuna Bombalı Saldırı

Gaziantep'te Düğün Salonuna Bombalı Saldırı

Gaziantep kent merkezindeki bir düğünde terör saldırısı meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Son alınan bilgilere göre hayatını kaybedenlerin sayısının 22 yaralı sayısının 94 olduğu öğrenildi.

21 Ağustos 2016 Pazar 00:14A+A-

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kent merkezindeki bir düğünde terör saldırısı meydana geldiğini, yaralananlar olduğunu bildirdi. Yerlikaya, Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'ndeki bir düğün salonuna terör saldırısı düzenlendiğini söyledi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiğini ifade eden Yerlikaya, "Menfur terör saldırısı nedeniyle yaralananlar oldu" dedi.

ERDOĞAN YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan yetkililerden saldırıyla ilgili bilgi aldı.Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'dan kapsamlı bilgi aldı. Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve il milletvekillerinin Gaziantep'e gitmesi talimatını verdi.

BAŞBAKAN YILDIRIM TALİMAT VERDİ

Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısının  ardından İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'dan kapsamlı  bilgi aldı. Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ak Parti Genel Sekreteri  Abdülhamit Gül ve il milletvekillerinin Gaziantep'e gitmesi talimatını verdi.

Gaziantep Valiliği: 22 Ölü, 94 Yaralı Var

Gaziantep Valiliği düğünde meydana gelen bombalı saldırıda 22 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'ndeki bir sokak düğününde bombalı saldırı meydana geldi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kent merkezindeki bir düğünde bir terör saldırısı meydana geldiğini, yaralananlar olduğunu bildirdi.

Valilik'ten yapılan açıklamada saldırıda 22 kişinin öldüğü, 94 kişinin de yaralandığı belirtiliyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT