1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Filistin için İngilizce, Arapça, Türkçe şarkı
Filistin için İngilizce, Arapça, Türkçe şarkı

Filistin için İngilizce, Arapça, Türkçe şarkı

"We won't forget" (Unutmayacağız) isimli parça Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekerken duyarlılık çağrısında bulunuyor.

13 Kasım 2023 Pazartesi 12:55A+A-

HAKSÖZ HABER

Karter Zaher, Jae Deen ve Shadi Akhi'nin bir araya gelerek seslendirdiği "WE WON'T FORGET" isimli rap şarkısı Siyonist işgalcilerin baskı ve zulmü altındaki Filistin halkına adandı.

Filistin, Sudan ve Kongo başta olmak üzere, tarihte baskıya maruz kalmış tüm ülkelerin hikayelerine ışık tutan bu eser, sanatın gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor.

YouTube üzerinden yayınlanan video, kısa sürede binlerce izleyiciye ulaşarak, sosyal medyada da yankı buldu.

Şarkının sözleri, dünya genelindeki baskı ve zulüm altındaki halklara dayanışma ruhunu yansıtıyor. Sanatçılar, bu eserle birlikte, unutulmuş ve göz ardı edilmiş toplulukların sesi olmayı amaçlıyorlar. İngilizce, Arapça ve Fransızca olarak seslendirilen eserde Türkçe de kullanılıyor.

Karter Zaher, Jae Deen ve Shadi Akhi'nin bu anlamlı iş birliği, müzik ve sanatın sadece eğlence amaçlı olmadığını aynı zamanda güçlü bir sosyal mesaj taşıyıcısı olabileceğini bir kez daha kanıtlıyor. "WE WON'T FORGET" şarkısı, dünya genelindeki adaletsizliklere ve baskılara karşı bir duruş sergileyerek, rap müzik dinleyicilerini de bu konuda düşünmeye ve farkındalık yaratmaya teşvik ediyor.

Şarkının linki:

https://www.youtube.com/watch?v=W0teY-RYBsw

HABERE YORUM KAT