1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Fetih-Der’den Lübnan’daki mazlumlara yardım
Fetih-Der’den Lübnan’daki mazlumlara yardım

Fetih-Der’den Lübnan’daki mazlumlara yardım

​​​​​​​Fetih-Der, Lübnan’daki ekonomik kriz sonrası bir de Beyrut limanında meydana patlama sonucu ekonomik durumları iyice sıkıntıya giren mazlumlara yardım ulaştırdı.

13 Ağustos 2020 Perşembe 20:07A+A-

Fetih-Der’den yapılan açıklama:

Kıymetli takipçilerimiz bildiğiniz üzere dusturumuz olan "İyilik ve Takva üzere Yardımlaşın!" ilahi emri gereği, Fetih Derneği olarak uzun yıllardır dünyanın çeşitli bölgelerinde ortaya çıkan insani krizlerde üzerimize düşeni yerine getirme gayretinde olduk.

Bu bağlamda son olarak Lübnan'da yaşanan felaket sonrasında neler yapabileceğimizin fizibilitesini yapıp, aynı şevk ve gayret ile değerli bağışçılarımızla harekete geçtik.

Bilindiği üzere Lübnan'ın Beyrut liman kentinde yaşanan bu sıkıntı uluslararası failleri ile ülkenin tamamını hedef almış ve tesirleri hasebiyle de yine bütün ülkede hissedilir olmuştur. Dolayısıyla daha önce ziyaret edip bağışlarınızı ulaştırdığımız Suriyeli kardeşlerimizin barındığı Arsel kampıda, Filistinli mültecilerin kampları da dahil olmak üzere çok geniş bir yelpazede insani yardım ihtiyacı doğmuştur.

Bu noktada bölgede ki partnerlerimizle öncelikler konusunda yapılan değerlendirmeler sonucunda

Acil ihtiyaç olan malzeme Un, Gıda ve Hijyen kolisi hazırlanıp ülkenin farklı alan ve bölgelerinde faaliyet yapılacaktır.

Siz değerli bağışçılarımızdan talebimiz diğer mazlum ve mağdur kardeşlerimizle sergilediğimiz yardımlaşma ve dayanışma örneğinin Lübnan da ki kardeşlerimiz için de gösterilmesidir.

feth-2.jpg

feth-3.jpg

feth-4.jpg

HABERE YORUM KAT