1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Fahrettin Altun: Eşcinsellik propagandasına sessiz kalmayacağız!
Fahrettin Altun: Eşcinsellik propagandasına sessiz kalmayacağız!

Fahrettin Altun: Eşcinsellik propagandasına sessiz kalmayacağız!

Fahrettin Altun, “Hiçbir suretle hangi kavram adı altında olursa olsun eşcinsellik propagandasına sessiz kalmayacağız. Bu tür çirkinliklerin gençlere normal bir şey gibi sunulması milletimizin asil karakterine yapılmış bir saldırıdır."

07 Mart 2021 Pazar 19:46A+A-

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Dijital Dünya Çalıştayı’nda yaptığı açılış konuşmasında, Türkiye’nin bugün karşı karşıya olduğu en büyük tehditlerden biri dijital faşizm olduğunu belirterek, “Ülkemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde nasıl sessizlerin sesi, mazlumların hamisi hâline geldiyse; iletişim alanında da hakikat mücadelesinin en ön saflarında yer alacaktır.” dedi.

Altun, “Biz özgürlük ve hoşgörü gibi kavramların hiçbir şekilde eşcinsellik propagandası için yozlaştırılmasına bu yolla ailelerimizin ve çocuklarımızın hedef alınmasına kesin olarak karşı çıkıyoruz.” diye konuştu.

Altun’un açıklamalarından bazı bölümler şöyle: “Bugün karşı karşıya olduğumuz en büyük tehditlerden biri dijital faşizmdir. Dünyanın belirli bir bölgesinde kümelenmiş bir avuç şirket, hakikatin tekelini ellerinde tuttuğunu iddia ediyorlar.”

 “Biz özgürlük ve hoşgörü gibi kavramların hiçbir şekilde eşcinsellik propagandası için yozlaştırılmasına bu yolla ailelerimizin ve çocuklarımızın hedef alınmasına kesin olarak karşı çıkıyoruz. Küresel şirketler için ne yazık ki bu propaganda neredeyse bir yasa hükmünde. Biz hiçbir suretle hangi kavram adı altında olursa olsun eşcinsellik propagandasının yanında yer almayacağız, sessiz kalmayacağız. Bu tür çirkinliklerin özellikle gençlere normal bir şey gibi sunulması milletimizin asil karakterine yapılmış bir saldırıdır. Bu taarruzu püskürteceğiz. Bu toplumun temel değerleri bu tür aşırılıklara müsaade etmez.”

“Özellikle yurtdışı kaynaklı dezenformasyonu bir milli güvenlik sorunu olarak görüyor; gerekli tedbirleri almaya çalışıyoruz. İletişim Başkanlığı olarak bu konuda agresif ve proaktif bir yaklaşım benimsiyoruz.”

HABERE YORUM KAT

7 Yorum