1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Evlere Maske Servisi ya da Yapılamayacak İşe Girişmek 
Evlere Maske Servisi ya da Yapılamayacak İşe Girişmek 

Evlere Maske Servisi ya da Yapılamayacak İşe Girişmek 

İş yoğunluğu nedeniyle zaten tıkanmış durumda olan PTT’ye, bir de talep eden her eve maske servisi yüklenmesinin işgüzarlıktan başka ne anlamı var? 

06 Nisan 2020 Pazartesi 12:22A+A-

 

HAKSÖZ-HABER

Virüs salgınıyla birlikte birtakım kararlar alınıyor ama bunların pratikte nasıl uygulanabileceği sanki pek de gözetilmiyor. Bunlardan  biri de isteyen herkesin evine haftada 1 defa 5’li maske paketi dağıtımı yapılması kararı oldu. 

PTT şubeleri yoksul ailelere 1000’er TL sosyal yardım dağıtımının başlamasından bir gün sonra tıkandı ve dağıtımın evlere yapılacağı duyuruldu. Bu süreçte PTT kargo servisi çalışamaz hale gelmiş durumda ve şimdi bir de evlere maske dağıtımına girişildi. 

Vatandaşa sürekli ‘evde kal’ çağrılarının yapıldığı bir süreçte sokağa çıkmakta kullanılan maskelerin dağıtımına neden gerek duyulduğu sorusu ortada duruyor. İlla dağıtılacaksa sokağa çıkmak zorunda kalan insanlara otobüs-metro duraklarına ya da market önlerinde bu dağıtım yapılabilirdi. Ama isteyen her eve PTT aracılığıyla bunu yapmaya kalkmak taşınamayacak bir yükün altına girmeye benziyor. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum