Genelkurmay'ın açıklamasına işaret eden Kılıçdaroğlu, "Buradan hükümet yetkililerine sağduyuyla davranmalarını tavsiye etmenin ötesinde bir şey söyleyemeyeceğim" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Otelciler Federasyonu Genel Kurulu'na katıldı. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:
"Genelkurmay'ın yaptığı açıklama, Suriye hükümetine ait uçaklarla askerlerimizin vurulduğu şeklinde haber. Bu çok tehlikeli bir kapıya bizi getirebilir. Çok tehlikeli bir sürecin içine Türkiye'yi sürükleyebilir. Buradan hükümet yetkililerine sağduyuyla davranmalarını tavsiye etmenin ötesinde bir şey söyleyemeyeceğim. Bölgemizde Türkiye temel bir denge unsuruydu. Sağduyu yapmanın çok önemli olduğuna inanıyorum."

