1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Erzurum'da Mısır ve Suriye Katliamları Protesto Edildi
Erzurumda Mısır ve Suriye Katliamları Protesto Edildi

Erzurum'da Mısır ve Suriye Katliamları Protesto Edildi

Erzurum'da Mısır ve Suriye'de halka yönelik yapılan katliamlar protesto edildi.

24 Ağustos 2013 Cumartesi 12:54A+A-
Erzurumlu Müslümanlar bugün Cuma Namazından sonra Lalapaşa Camisi Meydanında bir araya gelerek Mısır ve Suriye'de Müslümanlara yönelik işlenen cinayetleri protesto ettiler.

Prof. Mustafa Ağarman'ın "İhvan El Müslimin" hareketi hakkında bilgiler verdiği konuşmasının ardından; M.Şevket Gökşan Hoca'nın yaptırdığı duada Müslümanlar gözyaşlarını tutamadı.
 
Tekbir dışında sloganın atılmadığı duada : "Mısırda Darbenin Karşısında, Müslüman Kardeşlerimizin Yanındayız!" "Diren Mursi, Diren İhvan, Diren Mısır; Zalimlerin Devrilmesi Yakındır" ve "Ey Firavunlar Ordusu ! Mısır Şehidlerinin Kanları Hepinizi Boğacak", "Yaşasın Suriye Direnişimiz", "Suriye'de Katliam Sürüyor! Sessiz Kalmak Suç Ortaklığıdır, KATLİAMI DURDURUN!" yazılı pankartların yanında  "İslami Hareket Engellenemez", "Diren Mursi,Diren Mısır", "İslam Düşmanı Laiklere Karşı Bütün Ümmet Tek Yürek","Müslüman Zulme Boyun Eğmez","Kahrolsun Amerikan Darbecileri" ve Muhammed Mursi, Hasan El-Benna resmlerinin olduğu dövizler açıldı.
 
Program sonunda Erzurumlu Müslümanların mazlum müslümanlar için sürdürdükleri oturma eylemine davet ve Gece namazı çağrısı yinelendi.
img_1474.jpg
 
dsc_0506.jpg
 
dsc_0487.jpg
 
dsc_0518.jpg
 
dsc_0540.jpg

HABERE YORUM KAT