1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Erdoğan'ın Kavala'ya İlişkin İthamları Yargı Üzerinde Baskı Oluşturmak Değil mi?
Erdoğan'ın Kavala'ya İlişkin İthamları Yargı Üzerinde Baskı Oluşturmak Değil mi?

Erdoğan'ın Kavala'ya İlişkin İthamları Yargı Üzerinde Baskı Oluşturmak Değil mi?

Sözü Esirgemeden programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Osman Kavala’ya ilişkin sözlerini değerlendiren Bahadır Kurbanoğlu, “Erdoğan'ın Kavala'ya ilişkin ithamları yargı üzerinde baskı oluşturmak değil mi?” sorusunu sordu.

22 Kasım 2018 Perşembe 15:24A+A-

Yeni Şafak gazetesinin bugünkü (22 Kasım 2018) manşetinden de aktardığı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirirken, Osman Kavala'nın da arkasındaki kişinin Soros olduğunu söylemişti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gezi olaylarında teröristlerin finans kaynağı olan bir kişi şu anda içeride. Onun arkasında kim var? Meşhur Macar Yahudisi Soros. Bu adam dünyada milletleri bölmek, parçalamakla görevlendiren, parası bol ve bu paraları da bu şekilde tüketen birisidir. Türkiye'deki temsilcisi de (Osman Kavala) aynı şekilde babadan zengin ve bu imkanlarını da bu ülkeyi parçalayıp, bölen işte bu özellikle terör eylemlerine karşı her türlü bu noktada desteği veren kişi." demişti.

Bahadır Kurbanoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu beyanları üzerine yaptığı değerlendirmeyi aşağıdaki videoyu tıklayarak izleyebilir, dinleyebilirsiniz:

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum