1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Erdoğan'dan Tutuklu Askeri Öğrencilerle İlgili Talimat
Erdoğan'dan Tutuklu Askeri Öğrencilerle İlgili Talimat

Erdoğan'dan Tutuklu Askeri Öğrencilerle İlgili Talimat

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tutuklu bulunan askeri öğrencilerin durumunun araştırılması için talimat verdi.

18 Kasım 2016 Cuma 20:30A+A-

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, askeri öğrenciler ve harp okulu öğrencilerinin tutukluluk durumu konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat verdiğini açıkladı.

Işık, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Milli Savunma Bakanlığı, Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri İşletmesi Başkanlığının 2017 yılı bütçelerine ilişkin milletvekillerini sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın askeri okul öğrencilerin tutukluluk durumuyla ilgili bir mağduriyet oluşmaması için bizzat talimat verdiğinin altını çizen Işık şunları söyledi:

"Askeri öğrenciler ve harp okulu öğrencilerinin tutukluluk durumuyla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın da bizzat talimatı oldu, 'Bir an önce bu araştırmaları yapın ve hiç kimsenin mağdur olmaması için gerekli tedbirleri alın.' diye. Bizdeki bilgileri Adalet Bakanlığına aktarıyoruz. Bu noktada elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Zaaflarımızı göreceğiz ama Türk Silahlı Kuvvetlerini zayıflatacak hiçbir adımı da atmayacağız. Aksine attığımız bütün adımlar Türk Silahlı Kuvvetlerini daha da güçlendirecek. Çok daha güçlü, çok daha çevik, çok daha dinamik bir yapıyı inşallah oluşturacağız."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT