1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Erdoğan’dan ırkçı Özdağ’a: Bunlar daha iyi günleriniz!
Erdoğan’dan ırkçı Özdağ’a: Bunlar daha iyi günleriniz!

Erdoğan’dan ırkçı Özdağ’a: Bunlar daha iyi günleriniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümit Özdağ’ı ikaz etti!

25 Kasım 2022 Cuma 15:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü programında konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Gaziantep'in Karkamış ilçesine ziyareti esnasında protesto edilmesi hakkında Erdoğan "Particiklerden bir tanesi dün Gaziantep, oradan Karkamış'a geçmiş. Kalkmış orada mülteci kardeşlerimizle ilgili birkaç laf etmeye kalkınca, ferasetiyle konuşur benim halkım, bugün bunun yeri değil, belediye başkanı dün buraya geldi, siz de siyaset yapmayın deyip kovdular. O da dükkana sığındı. Daha dur bu iyi günleriniz" sözleriyle yaşananları özetledi.

Ümit Özdağ’ın provoke etme girişimine karşı Karkamış’ta halk “acımız taze, siyaset yapmayın” sözleriyle karşılık vermişti. Mülteciler hakkında yalan yoluyla dezenformasyon oluşturmayı kendisine iş belleyen Özdağ gibi birisinden “acıyı” anlamasını beklemek yanlış olacaktır muhakkak. Karkamışlılar “son bir umut” diyerek şanslarını deneseler de Özdağ’dan insani bir tepki görmediler. Özdağ “AKP’li provokatörler” diyerek muhataplarını susturmaya çalıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halkın ortaya koyduğu basiretli tutuma sahip çıkması oldukça önemli. Mülteci kardeşlerimize karşı oluşturulmaya çalışılan algının anlaşılan o ki halkın feraseti karşısında çok şansı yok!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum