1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Erdoğan’a 15 Temmuz’da kaçtı diyen zihniyet, bu defa ABD’ye kaçacak diyor!
Erdoğan’a 15 Temmuz’da kaçtı diyen zihniyet, bu defa ABD’ye kaçacak diyor!

Erdoğan’a 15 Temmuz’da kaçtı diyen zihniyet, bu defa ABD’ye kaçacak diyor!

15 Temmuz darbe gecesi “Cumhurbaşkanı Erdoğan özel uçağı ile Türkiye’den kaçtı” iftirasını atan zihniyetin sözlerini bu defa Kılıçdaroğlu tekrarladı.

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:35A+A-

Türkiye’de gündemde olmak için her türlü atkrasyonu ve yalanı deneyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu defa “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’ye para aktarıyor oraya kaçacak” iftirasını attı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, saat 22.00'de 'kaçış planı'nı açıklayacağını duyurmuştu. Kılıçdaroğlu yayınladığı videosunda, “Erdoğan ailesinin ABD'de kurulan bir vakfa TÜRGEV ve Ensar aracılığı ile para kaçırdığı” iftirasını gündeme attı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Akşam 22.00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim; Erdoğan sakın reddetmeye kalkma, bütün belgeler elimizde" demişti. Kılıçdaroğlu sosyal medyadan beklenen paylaşımı "Onlar kaçacak yer ararken, bizim başka memleketimiz yok. Biz bir yere gitmiyoruz, bu devleti birlikte ayağa kaldıracağız. Başını dik tut sevgili halkım. Sen varsın ve daha iyisini hak ediyorsun. Geliyor mutlu, huzurlu günler!" notuyla yaptı. Kılıçdaroğlu, ABD'de kurulan bir vakfa TÜRGEV ve Ensar aracılığı ile para kaçırıldı, iftirasını attı.

HABERE YORUM KAT

11 Yorum