1. HABERLER

  2. HABER

  3. Erbakan'a: Biz Sürü Değil İradesi Olan İnsanlarız
Erbakana: Biz Sürü Değil İradesi Olan İnsanlarız

Erbakan'a: Biz Sürü Değil İradesi Olan İnsanlarız

SP'den ve genel başkanlıktan istifa eden Numan Kurtulmuş, "Sürüden ayrılanı kurt kapar." diyen Milli Görüş hareketi lideri Necmettin Erbakan'a cevap verdi.

05 Ekim 2010 Salı 07:44A+A-

Kendilerinin sürülerle ilgilenmediğini söyleyen Kurtulmuş, "Biz, sürü değiliz. İradesi olan, iddiası olan, bu ülkeye karşı sorumluluk hisseden herkesi arkadaşımız, kardeşimiz, yoldaşımız olarak görüyoruz." dedi. Ankara'dan İstanbul'a gelişinde, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere açıklama yapan Kurtulmuş, "Partiniz genel seçimlere hazır olacak mı?" şeklindeki soruya da "Tabii seçime girecek bir siyasi oluşumun gerçekleşmesi için gayret ediyoruz." karşılığını verdi. Türkiye'nin her tarafında kendilerine yönelik büyük bir ilgi oluştuğunu ifade eden Kurtulmuş, "Asıl olan partileri masa başında kurmak değildir. Milletle birlikte, sahada, milletin ilgisini, teveccühünü doğru bir şekilde değerlendirmek esastır. Ne gerekiyorsa onu yapacağız." diye konuştu.

Bu arada Numan Kurtulmuş'un 'Milli Görüş gömleği'ni çıkarıp çıkarmayacağına ilişkin tartışmalara Şeref Malkoç'tan cevap geldi. SP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ve partiden bu hafta istifa edecek olan Malkoç, "Milli Görüş gömleğini çıkarmadık. Bizim üzerimizdeki bu gömleği yırtıp atmak isteyenler var." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum