1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Enflasyonla Mücadele İçin Daha Çok Lüks Makam Aracı!
Enflasyonla Mücadele İçin Daha Çok Lüks Makam Aracı!

Enflasyonla Mücadele İçin Daha Çok Lüks Makam Aracı!

Enflasyonla mücadele için topyekün seferberlikler ilan ediliyor ama devlet, siyaset ve bürokrasi bu mücadeleye hiç kulak asmıyor anlaşılan...

04 Mayıs 2019 Cumartesi 22:04A+A-

Enflasyonla mücadele için topyekün seferberlikler ilan ediliyor ama devlet, siyaset ve bürokrasi bu mücadeleye hiç kulak asmıyor anlaşılan. Gece gündüz demeden her şeyin yerli ve milli olanı tavsiye ediliyor, bu sebeple telefondan bilgisayara bütün ithal ürünlere vergi üstüne vergi bindiriliyor ama grup başkanvekilleri, idari amirler ve komisyon başkanları için Meclis süper lüks 80 makam aracını kiralıyor.


Söz konusu haber:

TBMM'de 80 yeni makam aracı kiralandı!

TBMM'de grup başkanvekilleri, idare amirleri ve komisyon başkanlarının kullanması için 4 bin motorlu 80 yeni makam aracı kiralandı.

Seçimlerden önce 24 Şubat 2019 tarihinde toplanan ve aradan geçen 2 ayın ardından 30 Nisan 2019'da toplanabilen Meclis, yine vekillere sunulan imkanlarla gündemde.

Birçok konu beklemede

Vekiller bu sürede çalışmazken 3600 ek gösterge, süresiz nafaka, yeni askerlik sistemi gibi birçok konu beklemede.

80 yeni makam aracı kiralandı

TBMM'de grup başkanvekilleri, idare amirleri, komisyon başkanlarının kullanması için 80 adet 4.0 motorlu AUDI makam aracı kiralandı. Araçlar dün Meclis'e gelirken,; bu araçların ne kadara kiralandığı ve yakıt masraflarının nasıl karşılanacağı bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT

5 Yorum