1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Emniyetten büyük başarı: Mustafa Kemal’e “malum şahıs” diyen genç ters kelepçeyle gözaltına alındı!
Emniyetten büyük başarı: Mustafa Kemal’e “malum şahıs” diyen genç ters kelepçeyle gözaltına alındı!

Emniyetten büyük başarı: Mustafa Kemal’e “malum şahıs” diyen genç ters kelepçeyle gözaltına alındı!

Türkiye’deki Mustafa Kemal fetişizmi akıl almaz boyutlara ulaştı.

11 Kasım 2023 Cumartesi 02:52A+A-

HAKSÖZ HABER

Cuma hutbesinde imamın Mustafa Kemal’e rahmet okumasına tepki göstererek camiyi terk eden Ahmet Bostancı isimli genç, yayınladığı bir videoda  Mustafa Kemal için “malum şahıs” ifadesini kullandı.

Videoda, “Bunların arkasında namaz kılınmaz. Kafire dua edilmez. Allah bizi bu kafirlerden beri etsin” diyen Ahmet Bostancı, Mustafa Kemal’e hakaret ettiği gerekçesiyle ters kelepçeyle gözaltına alındı.

Cuma hutbesinde imamın Mustafa Kemal’e rahmet okumasının ardından camiyi terk eden Ahmet Bostancı isimli genç, bu durumu eleştirdiği için gözaltına alındı.

Bu durum bile Türkiye’de en büyük suçun Mustafa Kemal’i eleştirmek olduğunu gösteriyor. Allah’a dahi laf söyleyenler devlet nezdinde suçlu görülmezken Mustafa Kemal’e en ufak bir eleştiri suç teşkil ediyor. Adeta yarı tanrı gibi görülen Mustafa Kemal ile ilgili nötr ifadeler bile lince tabi tutuluyor.

Emniyet güçleri, malum şahsın cuma hutbesinde anılmasından rahatsız olan genci sanki büyük bir suçluymuş gibi ters kelepçe ile başını eğerek gözaltına aldı. En azılı suçlular ancak bu muameleyi görüyor.

Peki Mustafa Kemal yaşasaydı isminin hutbede anılmasını ister miydi? İslama son derece mesafeli olan hatta karşı olan birinin adını camilerde anma zorbalığı neyin nesi oluyor? Bu dayatma ve zorbalığı yapanlara herhangi bir şey yapılmazken, buna itiraz edenler ise cezalandırılıyor maalesef.

Ahmet Bostancı’nın bir an önce serbest bırakılması ve hukuku ayaklar altına bu tarz uygulamaların son bulması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

19 Yorum