1. HABERLER

  2. HABER

  3. Egemen Bağış Erdoğan’a Danışman mı Oldu?
Egemen Bağış Erdoğan’a Danışman mı Oldu?

Egemen Bağış Erdoğan’a Danışman mı Oldu?

Erdoğan’ın, yolsuzluk ve Kur'an’a hakaret iddialarının göbeğindeki isim olan Egemen Bağış’ı danışmanlık görevine getirdiği iddiasına Saray’dan hala açıklık getirilmiş değil!

20 Haziran 2015 Cumartesi 12:59A+A-

HAKSÖZ-HABER

Aradan tam 1 ay geçmesine rağmen Egemen Bağış ile ilgili ortaya atılan iddia konusunda hala Cumhurbaşkanlığından bir yalanlama yapılmamış olması dikkat çekiyor. Bilindiği üzere 20 Mayıs tarihinde bazı basın yayın organlarında milletvekilliği görevi sonra eren eski AB Bakanı Egemen Bağış’ın Erdoğan’a danışmanlık yapmak üzere Cumhurbaşkanlığı sarayında göreve başlayacağı iddiası ortaya atılmıştı.

Tam seçim arifesinde yıpratma amaçlı olarak gündemleştirilmiş olma ihtimali yüksek bir iddia olarak görülen bu haber ne ilginçtir ki, aradan geçen bir aya rağmen hala açıklığa kavuşmuş değil. İddiaya ilişkin olarak bugüne dek Saray’dan ne bir yalanlama ne de bir açıklama yapıld! Bu durum iddianın doğru olabileceğine işaret etmekte.

Egemen Bağış gibi yolsuzluk iddialarının tam merkezinde alabildiğine kirlenmiş ve üstelik de Kur'ân’a hakaret içerikli telefon konuşmasıyla halkın nefretini kazanmış bir ismin böyle bir konuma getirilmiş olması kelimenin tam manasıyla bir rezalettir!

Tam da seçim yenilgisinin gerekçeleri tartışılırken, bu tür yanlışların, izahı mümkün olmayan saçmalıkların hala gündemde olması dikkat çekicidir. Erdoğan kamuoyuna bu konuyla ilgili açıklama yapmak zorundadır! 

HABERE YORUM KAT

8 Yorum