1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Efes’in Amigo Kızları Taraf’ı Ağlattı!
Efes’in Amigo Kızları Taraf’ı Ağlattı!

Efes’in Amigo Kızları Taraf’ı Ağlattı!

Efes'in sponsorluğunda basketbol severlerin "ilgisine" sunulan "Amigo Kızlar"ın sahadan çekilmesi Taraf'ın gözlerini yaşarttı.

26 Haziran 2013 Çarşamba 14:03A+A-

HAKSÖZ-HABER

Efes Pilsen'in Türkiye'deki basketbol severlere en büyük armağanı "Amigo Kızlar"ın sahadan çekilmesi Taraf'ın gözlerini yaşarttı. Anlaşılan o ki Taraf, Amigo Kızlar olmaksızın spor sevgisi ve coşkusunun eksik kalacağı kaygısıyla yanıp tutuşuyor şu sıralar.

Her türlü edepsizliği ve hayasızlığı imrendirici bir tarzda okurlarına sunan Taraf, şimdi de kimi edepsizlik ve hayasızlıkların geri çekilmesi karşısında karalar bağlıyor. 

Amigo Kızlar ne iş yapıyor, nasıl bir misyon ifa ediyor? Bu soruların cevabını utanmadan verebilmek mümkün değil. Çünkü Amigo Kızlar diye sahaya sürülen o kızlar çirkin ve alabildiğine dekolte kıyafetlerle erkeklerin önünde birer şehvet nesnesi gibi sunuluyor. 

efes-in-kizlari_basketbol-efespilsen_amigo-kizlar_taraf.jpg

Efes bir taraftan alkolizmi bir taraftan da müstehcenliği-teşhirciliği spora sponsor olma kisvesi altında pompalıyor. Taraf ise hem sahip olduğu ahlaki düşüklük hem de düzenli bir reklam verenini koruma-kollama gerekçesiyle Efes'in durumunu dramatize ediyor. 

Bu tür bir haberciliğin insana-kadına, ahlaka ve spora saygıya uzaktan yakından bir alakası olamayacağı malum. Eğer bir alaka kurabiliyorlarsa Taraf'ın kadın yazarları ve çalışanları gazeteciliği bırakıp Amigo Kızlar olarak sahaya çıksınlar, bu işi meslek edinsinler o zaman. Aldatılan mahrum ailelerin kızlarını kendi çirkin emelleri ve menfaatleri için kurban etmesinler.

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum