1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Doğu Perinçek ortada kaldı!
Doğu Perinçek ortada kaldı!

Doğu Perinçek ortada kaldı!

Avrasyacı Doğu Perinçek, Cumhur İttifakı’na katılmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a talebini ilettiğini ancak olumlu bir yanıt alamadığını belirtti.

28 Mart 2023 Salı 10:21A+A-

HAKSÖZ-HABER

Türkiye’deki genel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte ittifaklar da iyice şekillenmeye başladı. AK Parti’nin başını çektiği Cumhur İttifakı ile CHP’nin baş aktör olduğu Millet İttifakı’nın yanı sıra ırkçı Zafer Partisi öncülüğünde kurulan Ata İttifakı da bulunuyor.

Bu ittifakların herhangi birinde yer almayan veya ittifaklara kabul edilmeyen partilerde de mevcut. Bunların başında ise Çin’in Türkiye’deki fahri elçiliği görevini yürüten Doğu Perinçek’in Vatan Partisi yer alıyor.

Perinçek yaptığı açıklamada, kendi isteğiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ve Cumhur İttifakı’na katılmak istediğini ifade etti.

Erdoğan’dan olumlu bir yanıt alamadığını aktaran Perinçek, “Kalkıp HÜDA PAR’ı tercih ediyorlar. Şeyh Saitleri, Seyit Rızaları tercih ediyorlar ama Atatürk geleneğini tercih etmiyorlar.” ifadesini kullandı.

Görünen o ki Perinçek müttefiksiz kalmış. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya ve Çin’in Türkiye’deki uydusu gibi hareket eden Perinçek gibi birini halkaya dahil etmemesi sevindirici.

Doğu Perinçek’i İslami camiaya pazarlamaya çalışanlar şu an matemdedir herhalde.

HABERE YORUM KAT

5 Yorum