1. HABERLER

  2. HABER

  3. Diyarbakır İslami STK’lardan AK Parti’ye Ziyaret
Diyarbakır İslami STK’lardan AK Parti’ye Ziyaret

Diyarbakır İslami STK’lardan AK Parti’ye Ziyaret

İslami STK'lar, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığını Ziyaret Etti

22 Ocak 2016 Cuma 18:48A+A-

Diyarbakır İslami STK’lar icra kurulu heyeti, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar'ı ziyaret ederek Sur ilçesinde Muhacir olan halka Ensar olalım kampanyasına destek için karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

İl başkanlığında gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, yapılan kampanyayı oldukça anlamlı bulduğunu, İslami hassasiyetle yürütülen bu faaliyetin çok hayırlı sonuçlar doğuracağına inandığını belirterek, bundan sonraki süreçte de kampanyaya destek için daima iletişim içerisinde olacaklarını, kampanyanın Sur halkının sorunlarının çözümü için oldukça anlamlı olduğunu kaydetti.

Diyarbakır İslami STK’lar icra kurulu heyeti adına konuşan ve kendilerini kabul eden Akar'a teşekkür eden Murat KOÇ, “Sur’daki Muhacirlere Ensar Olalım” kampanyasına destek için tüm siyasi partilerle görüştüklerini belirterek, bölgede ve Diyarbakır'da artık ölümlerin ve şiddetin son bulmasını istediklerini söyledi. Koç; Müslümanlar olarak bu mazlumiyete kayıtsız kalamayacaklarını, bu konuda Türkiye’de kardeşlik zeminin pratikte kalıcı kılınması için herkese büyük sorumluluklar düştüğünü vurguladı. Can havliyle bölgeden kaçan binlerce ailenin ya yakınlarına sığındığını ya da şehrin muhtelif yerlerinde birkaç aile ile beraber tuttukları evlerde yaşamak zorunda kaldıklarını belirten Koç zaten yoksul olan bu ailelerin bu zorlu kış günlerinde yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi için her kesimin adım atması gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum