1. HABERLER

  2. ETKİNLİK-EYLEM

  3. Diyanet İşleri Başkanı KSÜ Gazze nöbetini ziyaret etti
Diyanet İşleri Başkanı KSÜ Gazze nöbetini ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı KSÜ Gazze nöbetini ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Gazze’ye destek vermek ve dünyaüniversitelerinde başlayan protestoları desteklemek için İnsan Hakları ve Özgür GençlikTopluluğu’nun öncülüğünde başlatılan “KSÜ Gazze Nöbeti”ni ziyaret etti.

25 Mayıs 2024 Cumartesi 12:45A+A-

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ne “İslam’ın Rehberliğinde Bilgiden Bilince” adlı konferansı vermek için gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, konferansın bitiminde Gazze nöbeti tutan gençleri ziyaret etti.

Gençler, nöbet yerinde Erbaş’ı karşıladı.

İnsan Hakları ve Özgür Gençlik Topluluğu danışmanı ve TMYO Müdürü Doç. Dr. Celal Kurşun ise Erbaş’a nöbet yerini gezdirdi. Gazze Sergisini de ziyaret eden Erbaş’a Doç. Dr. Celal Kurşun sergi hakkında bilgi verdi.

Sergiyi gezmesinin ardından Erbaş, Akademi İlahiyat tarafından oluşturulan Gazze duvarını da inceledi. Prof. Dr. Erbaş Gazze duvarına "Kudüs Filistin'in ebedi başkentidir. Yaşasın Gazze mücahitlerinin direnişi." cümlesini yazdı.

Doç. Dr. Celal Kurşun, Prof. Dr. Ali Erbaş’a Yahya Sinvar’ın “Diken ve Karanfil” adlı kitabını hediye etti. Gençlerle hasbihal edip fotoğraf çekilmesinin ardından Erbaş “Gazze Nöbeti” alanından ayrıldı. 

dikenvekaranfil.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT