1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Dış Hat Uçuşları Kademeli Artırılacak
Dış Hat Uçuşları Kademeli Artırılacak

Dış Hat Uçuşları Kademeli Artırılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, dış hatlarda bugün itibarıyla kademeli olarak uçak seferlerinin başladığını belirterek 'İlk gün Hollanda, Almanya ve İngiltere ile 15 Haziran’da ise 9 ülke ile 15 noktaya uçuşlar yapılacak' dedi.

12 Haziran 2020 Cuma 09:53A+A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni normalleşme adımları kapsamında yurt dışı seferlerini bugün itibarıyla bazı ülkeleri kapsayacak şekilde kademeli yeniden başlattıkları duyurdu. 

Şu ana kadar 53 havalimanının salgına karşı önlemler alınarak, güvenli bir şekilde hizmet vereceğini de kaydeden Karaismailoğlu, uluslararası uçuşlarda da diğer ülkelerle söz konusu sertifika tedbirlerinin paylaşıldığının altını çizdi.

"15 HAZİRAN'DA 9 ÜLKEYE SEFER VAR"

Bakan Karaismailoğlu, uluslararası uçuşların karşılıklı açılmasıyla ülkelerle mutabakatların yapılmasının sürdürüldüğüne işaret ederek "Yurt dışı seferlerini başlattığımız ilk gün Hollanda, Almanya ve İngiltere ile 15 Haziran’da ise 9 ülke ile 15 noktaya uçuşlar yapılacak.

Mutabakatlarımız sürdükçe de uçuş yapılan nokta ülke ve nokta sayısını kademeli olarak artıracağız." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT