1. HABERLER

  2. HABER

  3. Direğe Bağlayıp Kurşuna Dizdiler
Direğe Bağlayıp Kurşuna Dizdiler

Direğe Bağlayıp Kurşuna Dizdiler

Bitlis’te, PKK tarafından kaçırılan geçici köy korucusu, bir elektrik direğine bağlanarak baş ve vücudunun değişik bölgelerine ateş edilmek suretiyle katledildi.

26 Ekim 2014 Pazar 16:51A+A-

Suriye ya da Irak’ta IŞİD vahşeti diye haber yapan medya kaçırıldıktan 1,5 ay sonra elektrik direğine bağlanıp  kurşuna dizilen korucunun katledilmesinden sonra da PKK/PYD propagandası yapacak mı?

Yoksa sivil ve silahsız bir şekilde Yüksekova sokaklarında yürürken arkadan gelip, 90’ların yargısız infazlarını anımsatan bir şekilde katledilen 3 askerin infazına rağmen, PKK/PYD’ın Kobani’de “kahramanlık” öykülerini dilendirmeye devam mı edeceksiniz?

Bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, Hizan-Tatvan karayolunun 30'uncu kilometresinin Güzeldere mevkisinde telefon direğine asılı bir erkek cesedi buldu.

Cesedin yaklaşık 2 ay önce kaçırılan ve o günden beri haber alınamayan 6 çocuk babası Nihat Çaprak'a ait olduğu tespit edildi.

Genelkurmay Başkanlığı, 10-15 kişilik PKKlı bir grup tarafından 12 Eylül günü kaçırılan geçici köy korucusu Nihat Çaprak’ın hayatını kaybettiğini bildirdi.

Genelkurmay’dan önemli yurtiçi olaylara ilişkin yapılan yazılı bilgilendirmede, "12 Eylül 2014'te Bitlis merkez İlçesi Aşağıölek Köyü Arasuni Tepe mevkiinde kaçırılan geçici köy korucusu Nihat Çaprak, Bitlis  Merkez ilçe Geçitbaşı köyü mülkî sınırları içerisinde, bir elektrik direğine bağlanarak, baş ve vücudunun değişik bölgelerine ateş edilmek suretiyle şehit edilmiştir" denildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum