1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. DEVA Partili il başkanından Kemalistlere şapka çıkartacak Kubilay paylaşımı!
DEVA Partili il başkanından Kemalistlere şapka çıkartacak Kubilay paylaşımı!

DEVA Partili il başkanından Kemalistlere şapka çıkartacak Kubilay paylaşımı!

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanının Kemalistlere şapka çıkartacak Kubilay paylaşımı, "DEVA" ismini taşımanın ülkenin en temel sorunu olan resmi ideolojiye derman olmak anlamına gelemeyeceğinin de göstergesi.

24 Aralık 2020 Perşembe 00:52A+A-

HAKSÖZ-HABER

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı M. Gürol Ayan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı Kubilay’lı paylaşımla Kemalistlere göz kırptı. Menemen provokasyonunun öne çıkardığı bir sembol isim olarak Kubilay yüceltmesi, Kemalistler için “gericilik” ile girilen tarihî savaşımda kahraman bir figür olarak zihinlere pompalanıyor.

Paylaşımında “Saygı ve rahmetle anıyoruz. 24 yaşındaki gencecik bir fidan Kubilay, asırlık Çınar misali, halen zihnimizde ve yüreğimizde.” diyen DEVA Partili M. Gürol Ayan’ın bu çıkışıyla Kemalistlere yaranabilecek mi?

Bu sığınmacı, yaranmacı ilkesiz tutumun bugüne kadar sahiplerine fayda getirmediği ortada iken DEVA Partisi’nin neden böyle bir çıkmaz yola tevessül ettiği merak konusu.

Her halükarda daha yolun başında takınılan bu oportünist siyasal tutumun, ülkenin en büyük sorunu olan resmi ideoloji hastalığına kolay kolay deva olunamayacağının da göstergesi aslında.

Demek ki neymiş; büyük dertlere deva olmak için adınızın “DEVA” olması yetmiyormuş!

 

HABERE YORUM KAT

11 Yorum