1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Destici: Zafer Turizm ile size iyi yolculuklar
Destici: Zafer Turizm ile size iyi yolculuklar

Destici: Zafer Turizm ile size iyi yolculuklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanmasının ardından Cumhur İttifakı'nın önemli paydaşlarından Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulundu.

28 Mayıs 2023 Pazar 22:18A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylamasının resmi olmayan sonuçlarına göre Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birinci turdaki farkını koruyarak yeniden seçildiğini belirtti.

Seçimi kazanan Erdoğan'ı tebrik eden Destici, "Bazen mitinglere beraber katıldık. Deprem bölgesine ziyaretlerimiz oldu. İnsanüstü bir çabayla çalıştığına, gayret gösterdiğine ve bunu da devlet adamlığı şuuruyla, ülkesine ve milletine hizmet etme gayesiyle yapmış olduğuna şahit olduk. " diye konuştu.

Mustafa Destici, Türkiye'nin ve Türk milletinin, devletin bekasını ve ülkesinin bölünmez bütünlüğünü önceleyenlerin, "terörle mücadele kararlı bir şekilde sürsün" diyenlerin kazandığını söyledi.

Cumhur İttifakı'nın hiçbir pazarlık olmadan, Türkiye sevdasıyla çalıştığını dile getiren Destici, "Neticede çalışan, samimi olan kazanmıştır. Pazarlık içinde olanlar kaybetmiştir. Onlara da başta Kemal Kılıçdaroğlu ve 7'li masaya da Zafer turizm ile Kandil'e hayırlı yolculuklar diliyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT