1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Davutoğlu'ndan Meclis'e çağrı: Nurettin Canikli'nin mal varlığı araştırılsın
Davutoğlu'ndan Meclis'e çağrı: Nurettin Canikli'nin mal varlığı araştırılsın

Davutoğlu'ndan Meclis'e çağrı: Nurettin Canikli'nin mal varlığı araştırılsın

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, adı yolsuzluk iddialarına karışan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin mal varlığının araştırılması için Meclis'e çağrıda bulundu.

06 Temmuz 2022 Çarşamba 11:47A+A-

Ankara Masası programının Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, adı yolsuzluk iddialarında geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin mal varlığının araştırılması için çağrıda bulundu.

Kendi mal varlığının araştırılması için de hazır olduğunu belirten Davutoğlu, "Ben buradayım, Meclis’i davet ediyorum bütün mal varlığım araştırılsın. Ama benimle birlikte yaşayan tüm başbakanların, yaşayan cumhurbaşkanların, yaşayan ekonomi bakanlarının, yaşayan özelleştirme başkanlarının, yaşayan TMSF yöneticilerinin de, BDDK yöneticilerinin de hepsinin mal varlığı araştırılsın." ifadelerini kullandı.

“SUÇSUZUM” DEMESİNİN HİÇBİR KIYMETİ YOK

Canikli'ye de çağrıda bulunan Davutoğlu "Sayın Canikli’nin öyle demesi lazım. Yolsuzluk varsa benim, birinci, ikinci derece akrabalarımın hepsinin mal varlığı araştırılsın der. O zaman Canikli doğru yaptı derim. Ama bunu demeden ben suçsuzum demesinin hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur. Hele iktidardaysa hiç yoktur." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum