1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Asker Uğurlaması’ Adı Altında Şehir Eşkiyalığına Soyunanlara Tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Asker Uğurlaması’ Adı Altında Şehir Eşkiyalığına Soyunanlara Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Asker Uğurlaması’ Adı Altında Şehir Eşkiyalığına Soyunanlara Tepki

Asker uğurlama törenleriyle ilgili uyarıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'da kesinlikle bunlara müsaade etmeyeceksiniz. Valime 'Böyle bir uğurlama olduğu anda toparlayın götürün.' dedim" dedi.

05 Temmuz 2020 Pazar 01:03A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açılışını yaptı. Türkiye'nin sağlık turizmindeki hedefine bu hastane ile birlikte daha da yaklaştığını belirten Erdoğan, koronavirüsle ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Asker uğurlama törenleri ve taziyeler başta olmak üzere kimi toplu etkinliklerde istenmeyen görüntülere şahit olunduğunu aktaran Erdoğan, şunları kaydetti: "Asker uğurlama derken arkadaşınızı zehirliyorsunuz. Böyle bir yaklaşım olmaz. Bu konularda Valime de söyledim, 'İstanbul'da kesinlikle bunlara müsaade etmeyeceksiniz. Böyle bir uğurlama olduğu anda toparlayın götürün.' Çünkü biz bu insanları öyle kenarda, köşede yürürken, gezerken bulmadık. Bunlar bize Rabbimizin emanetidir. Genç, virüse karşı bağışıklık anlamına gelmez. Üzüntülü olmak, ihmalkar davranmayı gerektirmez. Bizim inancımızda tedbirsiz tevekkül olmaz. Rehavetin sonu ya hastalık ya da pişmanlıktır. Kontrollü bir şekilde hayatımızı normalleştirirken tedbirleri elden bırakmayacağız. Vatandaşlarımızı salgına karşı dikkatli olmaya, kurallara riayet etmeye davet ediyorum."

 

HABERE YORUM KAT