Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimden sonra hedefimiz sivil anayasa

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimden sonra hedefimiz sivil anayasa

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Danıştay Başkanlığı 155. kuruluş yıl dönümünde yaptığı konuşmada, seçimden sonrayı işaret ederek yeni anayasa mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Başkanlığı 155. kuruluş yıl dönümü töreninde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Bir dönem yargımızın üzerine çöken FETÖ gölgesi hepimizi çok üzmüştür. Yargımızı da bu ihanet çetesi mensuplarından temizleyerek yeni bir dönem başlattık.

Milletimiz kendi adına karar veren yargı kurumlarına giderek daha güçlü bir şekilde güvenmektedir. Amacımız ülkemizi yeni ve sivil bir anayasaya kavuşturarak yargımızda önemli bir hizmet yapacağımıza inanıyoruz.

Türkiye’yi milli irade eliyle hazırlanmış sivil ve özgürlükçü bir anayasaya kavuşturmak istiyoruz. Bunu başarmamız, demokrasimiz üzerindeki son bulutlarında dağılması anlamına gelecektir. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun en önemli hedeflerinden biri bu olacaktır. Seçimlerin ardından bu konuyu hem milletimizin hem meclisimizin gündemine tekrar taşıyacağız."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir