1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Çocuklarımızı Yakanların Tır Dolusu Cesetlerine Bakarken
Çocuklarımızı Yakanların Tır Dolusu Cesetlerine Bakarken

Çocuklarımızı Yakanların Tır Dolusu Cesetlerine Bakarken

Suriye’yi mazlumlar için mezbahaya çeviren İran’ın ne kazandığını merak ediyor musunuz? Sorunuzun cevabı bu resimde mevcut!

13 Haziran 2016 Pazartesi 15:55A+A-

HAKSÖZ-HABER

Suriye’de rejim ve hamileri Ramazan ile birlikte katliamlarını yoğunlaştırdılar. Ardı ardına işlenen insanlık suçları karşısında dünya sessizliğe gömülmüş durumda. Kan donduran, dondurması gereken görüntüler artık kanıksanmış halde. Hastaneler, camiler, fırınlar halkı göçe zorlamak için özellikle hedef alınıyor. Enkaz altında kalan kadınların, çocukların cesetleri vahşetin boyutlarını ortaya koyuyor. Ve çaresizlik ve acı içindeki bir sivil savunma görevlisi elinde yanmış bir çocuk cesediyle zulmü haykırıyor.

yanmis-cocuk.jpg

Tüm bu manzaranın öncelikli sorumlusu İran ise başkenti Tahran’da katliam ortaklarıyla daha büyük katliamların hazırlığını yapıyor. Tahran’da ağırladığı Rusya ve Esed rejiminin savunma bakanlarıyla suç ortaklığını pekiştiriyor. Peki, İran tüm bu icraatının neticesinde ne kazanıyor? Bunca vahşet ve suçunun karşılığında ne elde ediyor?

Bu sorunun cevabı yukarıdaki resimde! Bugün İran cenazelerini tırlarla taşıyan bir ülke! Sayısız gencini, komutanını Esed adlı tağutu iktidarda tutmak için feda ediyor. Çok düşündürücü bir manzara! Zalimler için, zalimleşenler için korkunç bir ibret tablosu!

halepte-cenazeler.jpg

HABERE YORUM KAT

4 Yorum