1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. "Çocuklar Ölürse Pes Edeceğimizi Düşünüyorlar"
"Çocuklar Ölürse Pes Edeceğimizi Düşünüyorlar"

"Çocuklar Ölürse Pes Edeceğimizi Düşünüyorlar"

Diriliş Postası'nın bugünkü sayısında yayımlanan, Salih isimli bir mücahidin Halep'ten gönderdiği mektubu ilgilerinize sunuyoruz.

01 Mayıs 2016 Pazar 14:55A+A-

Allah Kaç Savaş Kazandığımızı Değil, Kaç Savaşa Katıldığımızı Soracak!

ABD, Rusya, Fransa, İngiltere ve İran hiçbir bağlarının olmadığı Suriye’de kendi dinleri için çocukları katlederken Müslümanlar sâdece üzgün olduklarına dair mesajlar yayımlıyorlar! Halep kan ağlarken, herkes hataları tespit ediyor ve çenesi yorulana kadar konuşuyor. “Ben demiştim...”, “Şunun yüzünden oldu...”, “Başında şöyle olmalıydı...” diye diye oyalanıyoruz ve çocuklar çırpına çırpına can veriyor! Ne zaman ayağa kalkmayı düşünüyoruz, sıra bizim çocuklarımıza gelince mi?! Kendimize şeytandan mülhem güç vehmedip “netice” tartıştığımız kuyulardan çıkıp gayrete teşebbüs edene kadar, çocuklar İbrahim’e (S) komşu olarak gidecekler ve biz bunun bedelini çok ağır ödeyeceğiz!

*****

Selamun Aleykum, ben Salih. Halep’te yaşıyorum, mühendis olacaktım ama şimdi daha acil işlerimiz var. Burada, enkazların altından, bombardımanlardan, keskin nişancılardan, organ mafyasından ve sapık şebbihalardan çocukları kurtarmaya çalışıyoruz. Hayatta kalırsam ileride bir gün belki mühendis olurum. Size ne anlatıyorlar, bilmiyorum ama burada çocuklar savaşın özel seçilmiş hedefi. Çocuklar ölürse, savaşmaya sebebimiz olmayacağını ve pes edeceğimizi düşünüyorlar. O yüzden İran, Rusya, ABD, İsrail sadece çocuklara yönelik savaşıyor. Baas mı? O sadece bu saydığım asıl düşmanların vitrini. Beşşar ise bu vitrinin kepçe kulaklı sıradan bir kuklası.

Hitler bile deneylerinde bu kadar sadık bir köpeği eğitememişti. Nazilerin kaldığı yerden İranlılar devam ettiler ve ortaya tarihin en sadık kâfir köpeği Beşşar çıktı. Beşşar’ın tanrısal özelliği olduğunu dayatıyorlar. Adı İslam Cumhuriyeti olan İran’la, Ortodosk Rusya nasıl olduysa kafa kafaya verip bizim tapmamız için ortaklaşa put yaptılar burada. İran ve Rusya’nın yaptığı Beşşar putuna tapmıyoruz diye kâfir ilan edildik. Kâfir olduğumuz için çocuklarımızı öldürerek cennete gireceklerini düşünüyorlar. IŞİD’e göre de hepimiz kâfiriz. Onlar da bizi öldürerek cennete gideceklerini düşünüyorlar. Nusayrilere göre de kâfir olduğumuz için onlar da bizim çocuklarımızı öldürerek cennete gideceklerini düşünüyorlar. Hizbu’ş-şeytan’a göre de hepimiz kâfiriz, onlar da bizim çocuklarımızı öldürerek cennete gideceklerin düşünüyorlar.

Size ne anlatıyorlar, bilmiyorum ama burada Rusya ile İran kendi dinleri için öldürüyor bizim çocuklarımızı. Bizimse, çocukları kurtararak cennete gideceğini düşünen Müslümanlara çok ihtiyacımız var. Yapacak daha önemli bir işiniz yoksa çocuklarımız sizin kurtarmanızı bekliyor. Allah ömrünüze bereket, çocuklarınıza sağlık, amellerinize hayır ihsan etsin.

Salih
4 Nisan 2016
Halep

HABERE YORUM KAT

2 Yorum