1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. “Çocuklar ölürken büyük koltuk arsızlığı yapanlarla gündeminizi meşgul etmeyin”
“Çocuklar ölürken büyük koltuk arsızlığı yapanlarla gündeminizi meşgul etmeyin”

“Çocuklar ölürken büyük koltuk arsızlığı yapanlarla gündeminizi meşgul etmeyin”

Dünya Kungfu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz, uçakta koltuk beğenmeyen voleybol takımını eleştirdi.

30 Mayıs 2024 Perşembe 00:58A+A-

HAKSÖZ-HABER

Geçtiğimiz günlerde ABD’ye bir maç için giden kadın voleybol takımı THY’de ekonomi sınıfında yolculuk yapmaktan rahatsız olarak bunu sosyal medyada gündem etmiş ve konu ana akım medyaya taşınmıştı.

Önce THY’ye dönük bir linç dalgası oluşurken arkasından konunun federasyonla ilgili olduğu öğrenilmiş, ulaştırma bakanı da konuya dahil olarak ekibe business class dönüş müjdesi (!) vermişti.

Dünya Kungfu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz, konuya dair bir paylaşım yaparak durumu eleştirdi.

Akyüz paylaşımında kendisinin benzeri etkinliklere ekonomi sınıfında hatta aktarmalı gittiğini, şampiyon olmasına rağmen VIP bir karşılama da beklemediğini ifade etti.

026630ca-f25f-4566-89e4-be289c50fe33.jpg

Akyüz Filistin gündemine atıfta bulunarak “Şu anda küçücük çocuklar can derdindeyken, daha büyük koltuğa oturma kavga arsızlığını yapan şahsiyetlerle gündemimizi meşgul etmememiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Akyüz şampiyonluk töreni sırasında Filistin bayrağı açarak gündeme gelmiş, madalyasının geri alınması riski ile karşı karşıya kalmıştı.

Özellikle depremzedelere yardım faaliyetleri ile tanınan Volkan Okçu da tepki göstererek “Koca bakan ülkenin derdi gücü bitti kim Business uçacak diye mi dert ediyor artık... Peki o zaman biz deprem bölgesine çocuklar eğlensin diye her hafta sonu animasyon ekibi getirirken yalvardık hepinize bari aynı Türk Hava Yolları destek versin diye niye vermediniz niye cebinizden ödeyin dediniz...” açıklamasını yaptı.

Meseleyle birlikte geçtiğimiz günlerde açıklaman kamuda tasarruf tedbirleri de geldi; anlaşılıyor ki bu tedbirler müfsit sporculara dokunmuyor.

HABERE YORUM KAT

9 Yorum