1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Çocuk Şarkısı “Gökyüzünde Bahçe”ye Animasyon Klip Çekildi
Çocuk Şarkısı “Gökyüzünde Bahçe”ye Animasyon Klip Çekildi

Çocuk Şarkısı “Gökyüzünde Bahçe”ye Animasyon Klip Çekildi

Özgür-Der Özgür Çocuk Kulübü’nde yetişen Grup Kıyam’ın ilk profesyonel çalışması,  “Bir Dünya İstiyorum” adlı çocuk şarkıları albümüne klip çekilmeye başlandı.

28 Kasım 2018 Çarşamba 16:47A+A-

Albüm geçen sene gündeme gelmişti. Albümün ilk şarkısı “Gökyüzünde Bahçe” bestesine İHH İnsan Hakları Derniği bünyesinde çalışan Rumman Grup tarafından 2018 Kasım ayı içinde animasyondan oluşan yepyeni bir klip hazırlandı.

Sözleri Zehra Türkmen’e beste ise Furkan Gökçe, Yasir Gökçe, Afgani Türkmen ve Fatih Kiraz’a ait olan; Özgür Çocuk Kulübü’nden seçilen ve eğitilen çocuk korosunun seslendirdiği albümün ilk parçası olan “Gökyüzünde Bahçe” şarkısının animasyon klibi Grup Kıyam’ın Youtube kanalından yayınladı.

Albümden ayrıca “Bir Dünya İstiyorum”, “Gel çocuk” şarkıları üzerinde de klip çekilmek üzere çalışılmaya başlandı. Albümdeki şarkıların bestelerinin bir kısmı anonim bir kısmı da Grup Kıyam’a ait.

Türkiye’de birçok çocuk etkinliğinde ve yetim programlarında “Bir Dünya İstiyorum”  albümündeki çocuk şarkıları  kullanılmaktaydı. Albümdeki şarkılara klip çekilmesiyle bu ilgi daha da artacaktır.

Gökyüzünde Bahçe/Çocuk Şarkıları Klibi:

Grup Kıyam-Bir Dünya İstiyorum Albümü Oynatma Listesi:

 

 

HABERE YORUM KAT