1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Çin sefiri Doğu Perinçek, 27 binde kaldı
Çin sefiri Doğu Perinçek, 27 binde kaldı

Çin sefiri Doğu Perinçek, 27 binde kaldı

​​​​​​​Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hüsrana uğradı. Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 100 bin imza toplaması gereken Perinçek 27 bin 55'te kaldı.

28 Mart 2023 Salı 00:25A+A-

Cumhur İttifakına katılmak için her türlü aktrasyonu yapan ve nizamat veren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hüsrana uğradı. Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 100 bin imza toplaması gereken Perinçek 27 bin 55'te kaldı.

 

Hadi Özışık'ın programında açıklamalarda bulunan Perinçek, kendisinin talebi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüklerini söyledi. Görüşmede, Erdoğan'a Cumhur İttifakı'na katılmak istediğini ilettiğini belirten Perinçek, "AK Parti, MHP ve Vatan Partisi, Türkiye'ye çok önemli bir mesaj olur. Türkiye'nin bu zorluklardan çıkışı konusunda bir kararlılığa Sayın Cumhurbaşkanımız önderlik edebilir. Türkiye'nin köklü çözümü olurdu. Amerika'dan korktukları için bunu yapamıyorlar. HÜDA PAR'ı, Şeyh Saitleri, Seyit Rızaları tercih ediyorlar. Ama Atatürk geleneğini tercih edemiyorlar." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın bu teklife ne dediği sorusuna Perinçek, "HÜDA PAR'ı tercih ettiklerine göre... Sonuç açık" diyerek olumlu yanıt alamadıkları mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum