1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. CHP’nin dış politika "vizyonu" göz dolduruyor(!)
CHP’nin dış politika "vizyonu" göz dolduruyor(!)

CHP’nin dış politika "vizyonu" göz dolduruyor(!)

CHP’li Oğuz Kaan Salıcı, Esed ile sorunları çözüp Ruhani ile çay mı içmek istiyor?!

02 Ekim 2021 Cumartesi 17:30A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı CHP’nin "yeni andı" olan “Esed ile görüşelim!” söylemini dile getirdikten sonra gerekirse Ruhani ile de oturup konuşabileceklerini söylemiş…

Her şeyden önce artık şu CHP’nin alameti farikası olan altı oku kaldırıp yerine “Esed ile görüşelim!” yazılsa daha iyi olur. CHP yetkilileri bunu bir düşünsün bizce! Parti mensupları bu cümleyi bir sakız misali ağızlarında çiğneyip duruyorlar zira!

Esed ile oturup anlaşmaya çalışmanın ahlaki ve siyasi olarak ne kadar berbat bir durum olduğunu artık izah etmek istemiyoruz. Allah o zalimle bir arada olmak isteyenleri onunla haşr etsin!

CHP’nin söz konusu retoriğini dile getiren Oğuz Kaan Salıcı devamında ise “gerekirse Ruhani’yle de otururuz” demiş… Enteresan bir yaklaşıma sahip olan Salıcı’nın Ruhani ile oturup ne yapacağı da merak konusu gerçekten!

İşin en komik tarafı ise İran’ın siyasi liderinin hala Ruhani olduğunu düşünen  Oğuz Kaan Salıcı’nın CHP Yurtdışı Örgütlenmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olması! CHP’nın yurt dışı teşkilatlanmasından sorumlu olan isim komşu ülkeler hakkında bu kadar bilgiliyse maazallah CHP iktidarında Dışişleri Bakanlığı yapacak ismin kabiliyetlerini ve konu hakkındaki derin bilgisini varın siz düşünün!?

basliksiz-060.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum