1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. CHP’lileri “Atatürk”ün adını anmamakla eleştirme basiretsizliği!
CHP’lileri “Atatürk”ün adını anmamakla eleştirme basiretsizliği!

CHP’lileri “Atatürk”ün adını anmamakla eleştirme basiretsizliği!

AK Partililerin, CHP’lileri “Atatürk”ün adını anmamakla eleştirmeleri, ilkesel bir savrulmanın yanı sıra pragmatizmin de sınırlarını zorluyor.

20 Ekim 2020 Salı 18:09A+A-

HAKSÖZ HABER

AK Parti Gençlik Kolları’nın hazırladığı “Sen Kimsin” başlıklı video, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Başta CHP’liler olmak üzere Kemalistler, Mustafa Kemal adının anılmadığı gerekçesiyle videoya yönelik yoğun eleştirilerde bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, videoyu yönelik, “Ben adını anamadığınız Mustafa Kemal Atatürk’üm” paylaşımını yaptı.

Bunun üzerine AK Partililer, özellikle CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun “Atatürk”le ilgili yaptığı yorumu gündeme getirerek CHP’ye eleştiri yönelttiler.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Engin Koç’a ithafen, Atatürk diyemeyenlerin bulunduğu bir partinin başkanvekilinin yaptığı eleştirinin komik olduğunu belirtti. Büyükgümüş, “19 Mayıs’ta Samsun’a sen çıktın” ifadesiyle aklına Atatürk’ten başkası gelmediğini ifade etti.

AK Partililerin, CHP’lileri “Atatürk”ün adını anmamakla eleştirmeleri, ilkesel bir savrulmanın yanı sıra pragmatizmin de sınırlarını zorluyor. Asıl komik olan, Atatürk’le özdeşleşmiş ve onun ilke ve inkılapları doğrultusunda siyaset yapan bir partiyi “Atatürk’ü istismar ediyorlar” gibi bir kof bir eleştiri yapmaktır!

untitled-2-004.jpg

untitled-3-001.jpg

untitled-4-003.jpg

Söz konusu video:

HABERE YORUM KAT

3 Yorum