1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. CHPlilerden Muharrem İnce'ye tehditler serisi
CHPlilerden Muharrem İnce'ye tehditler serisi

CHPlilerden Muharrem İnce'ye tehditler serisi

Altılı koalisyonda Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ardından Muharrem İnce gerginliği yaşarken CHP yandaşları İnce'ye adaylıktan çekilip Kılıçdaroğlu'na destek vermesi için yoğun baskı uyguluyor.

27 Mart 2023 Pazartesi 00:35A+A-

Altılı koalisyonda Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanmasının ardından ittifakta Muharrem İnce krizi yaşanıyor. CHP'li isimler seçimlere ayrı olarak katılma kararı alan Muharrem İnce'ye tepki gösterirken İnce yoluna tek başına devam etmek istediğini belirtti.

100 bin imzayı toplayan İnce yaptığı konuşmada CHP'yi hedef alırken " Ellerini ovuşturdular, aman toplayamasın diye iftira attılar. Sahte evraklar düzenlediler. İkinci gün baktılar imza toplanıyor, bu defa başka türlü sahtekarlıklar yaptılar. Tam FETÖ taktiklerini uyguladılar." ifadeleriyle CHP'yi suçladı.

Muharrem İnce'nin bu tavrı sonrası özellikle CHP yandaşı isimler köpürürken kimi İnce'yi tehdit etti kimisi ise ayrı adaylığı ihanet olarak yorumladı.

iHANETİN BEDELİNİ AĞIR BİÇİMDE ÖDEYECEK

CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye cumhurbaşkanlığı adaylığından Kılıçdaroğlu lehine çekilmemesi nedeniyle tepki göstererek "İhanet" olarak nitelendirerek açık açık tehdit etti.

"Bir kişinin kişisel hırsı yüzünden, bu kadar birlik olmuş bir muhalefetin kargaşaya düşmesine neden olunması bile ihanettir ve bunun bedelini bu adam çok ağır biçimde ödeyecektir."

SOKAKTA YÜRÜYEMEZ

İsmail Saymaz: "Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta muhalefetin kaybetmesine neden olursa, sokakta yürüyemez hale gelir." ifadeleriyle İnce'yi tehdit etmişti.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Avukat Feyza Altun, İnce'ye üstü kapalı tehditte bulundu. İnce'nin paylaşımını alıntılayan Altun, "Hiçbir kadını taciz ettiniz mi? Hiçbir kadın sizden şikayetçi oldu ve dosya örtbas edildi mi? Sadece soruyorum" paylaşımını yaptı.

CHP'li Ayşenur Arslan, bir hesabın Muharrem İnce'ye yönelik tehdit paylaşımını beğendi. Paylaşımda "Kazansak da kaybetsek de gelip seni döveceğiz" denildi.

HABERE YORUM KAT

4 Yorum