1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. CHP'li Emekli Amiral, Kur'an-ı Kerim'e yapılan alçak saldırıyı aklamaya çalıştı
CHP'li Emekli Amiral, Kur'an-ı Kerim'e yapılan alçak saldırıyı aklamaya çalıştı

CHP'li Emekli Amiral, Kur'an-ı Kerim'e yapılan alçak saldırıyı aklamaya çalıştı

CHP'li Emekli Amiral Türker Ertürk, canlı yayında Danimarka ve İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e yapılan alçak saldırıları aklamaya çalıştı. Ertürk, "Kur'an-ı Kerim aynen duruyor, orada bir kağıt parçası yakıldı." dedi.

06 Şubat 2023 Pazartesi 02:26A+A-

CHP'li Emekli Amiral Türker Ertürk, Halk TV canlı yayınında İsveç ve Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e ve Peygamber Efendimize alçakça saldıran aşağılık Rasmus Paludan'ı aklamaya çalıştı.

Seçimler olmasaydı Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğini veto etmeyeceğini ileri süren Ertürk, 2009'daki karikatür krizini gündeme getirerek "O dönem Rasmussen Danimarka Başbakanlığından sonra NATO Genel Sekreteri olacak. Bir hadise olmuştu o zaman da. Hz. Muhammed'in karikatürleri konusu infial yaratmıştı. Bu işe Rasmussen hoşgörülü davrandığı için iktidar veto tehdidi yaptı. Ama amacı üzüm yemek değil, pazarlık, şantaj yapmaktı. En sonunda o karikatürlere hoşgörüsünü gösteren Rasmussen genel sekreter oldu." dedi.

Şimdi de aynı durumun yaşandığını iddia eden Ertürk, "Kur'an-ı Kerim aynen duruyor, orada bir kağıt parçası yakıldı." şeklinde skandal ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum