1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. CHP varoluş kodlarına dönerken…
CHP varoluş kodlarına dönerken…

CHP varoluş kodlarına dönerken…

Gazze gündeminden rahatsız olan sol-Kemalist çevreler ümmet düşmanlıklarını açıktan göstermeye başladılar!

02 Ocak 2024 Salı 13:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Yılın ilk gününde gerçekleştirilen Gazze eylemine yüzbinlerce insan katılmış Siyonist vahşete karşı müthiş bir birliktelik iklimi oluşturulmuştu. Türkiyelilerin İslami ve vicdani hasletlerle bir araya gelmesinden rahatsız olan İslam ve insanlık düşmanları ise ideolojik körlükle Müslümanları hedef almaya çalışmıştı.

Ege Akersoy isimli müptezel İstanbul'da düzenlenen Filistin’e destek mitingi sonrasında elinde Kelime-i Tevhid bayrağı ile yürüyen İsmail Aydemir’e saldırmış ve ırkçı sözler sarf etmişti. Sol-Kemalist çevreler tutuklanan Ege Akersoy’u kahramanmış gibi göstermek için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.

CHP Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanı Erdem Kara tarafından yapılan ve CHP Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanlığı tarafından da paylaşılan görsel seçimlerden sonra CHP’nin varoluş kodlarına döndüğünü kanıtlıyor. Seçim sürecinde muhafazakar-dindar çevrelere hoş görünmek için kimliklerini gizlemeye çalışan CHP’liler artık açıktan İslam’a ve Müslümanların değerlerine duydukları nefreti gösteriyorlar.

Erdem Kara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ege Akersoy’a sahip çıkarken referansını ise Atatürk’ten alıyor. Bursa nutkundan yapılan paylaşımda Akersoy “Cumhuriyetin ve devrimlerin bekçisi” olarak nitelendi.

qq-001.jpg

Irkçı, İslam düşmanı bir müfsidi kendi hezeyanlarının bekçisi olarak ilan CHP’liler anlaşılan o ki yeni dönemde münafıklığı bir kenara bırakarak varoluş kodlarına uygun hareket edecekler!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum