1. HABERLER

  2. HABER

  3. CHP, Resepsiyon İçin Vekilleri Serbest Bıraktı
CHP, Resepsiyon İçin Vekilleri Serbest Bıraktı

CHP, Resepsiyon İçin Vekilleri Serbest Bıraktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

26 Ekim 2010 Salı 00:00A+A-

Okay, CHP Genel Merkezi ya da grup yönetiminin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna gidilmesi veya gidilmemesi yönünde bağlayıcı bir karar almayacağını söyledi. Okay, resepsiyon konusunun MYK'da gündeme gelmediğini belirterek, "Ama katılmayacağını açıklayan arkadaşımız Muharrem İnce, toplantıya katıldı. Ve o katılmayacak. İsteyen katılır, istemeyen katılmaz. Ben de henüz karar vermedim. Daha 4 gün var" dedi.

Okay, tüzüğün konusuna ilişkin sorulara şöyle cevap verdi: "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, genel merkezimize bir yazı yazmıştır. Cevap verilmiştir. İkinci defa yazmıştır. İkinci defa cevap verilmiştir. Üçüncü defa yazmıştır, üçüncü defa yazı ile cevap verilmiştir. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı bir iddiada bulunursa, bu MYK tarafından görüşülür. Sayın Genel Başkanımız da bu konuda yapılacakları sıralamıştır. Dolayısıyla yazı gelmeden önce bir şeyler söylemek doğru olmaz" dedi.

YENİ AKİT

HABERE YORUM KAT