1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Ceyş’ul Ahrar ”Ebu İsmail Cubas” Eğitim Kampı
Ceyş’ul Ahrar ”Ebu İsmail Cubas” Eğitim Kampı

Ceyş’ul Ahrar ”Ebu İsmail Cubas” Eğitim Kampı

Ceyş’ul Ahrar ”Ebu İsmail Cubas” eğitim kampı (muasker) videosu yayınladı.

14 Mayıs 2019 Salı 21:40A+A-

Ceyş’ul Ahrar tarafından yayınlanan videonun başında konuşan Ebu Abdulmelik Eş-şeri, ”Sevgili ümmetim, tarihte  birçok kez meşakatli yıllar geçirdin, acıların şiddetlendi ve düşmanlarının yolu açıldı. Düşmanlarınız, sonunuzun geldiğini zannettiler ama Allah (subhanehu ve teala) lütfu ve keremi ile sizi bu zorluklardan kurtardı. Hüzünlerinizi mutluluğa çevirdi. Bunlar ise sadece Allah’ın dinine sadık bir şekilde dönmek ve ipine sımsıkı sarılmak ile oldu. Allah (subhanehu ve teala) sadık olan kullarına verdiği sözü yerine getirdi. Bize düşen ise müminlerin zafere ulaşmasına vesile olmaktır.” ifadelerini kullandı.

Ebu İsmail Cubas eğitim kampında  Ceyş’ul Ahrar savaşçılarına taarruz, sızma ve şehir gerillası eğitimleri veriliyor.

Video  ”Bu hazırlıklar sadakatin ve ihlasın göstergesidir. Kendimizi hazırlamalıyız, çünkü önümüzdeki günlerin bize neler göstereceğini bilmiyoruz. Ancak bu şehirlerin büyük bir önemi var. Önümüzde ki günler bunu gösterecektir.” konuşmasıyla sonlandı.

Ceyşul Ahrar örgütünün liderlerinden Ebu İsmail Cubas, Suriye’nin İdlib kentinin Doğusundaki Jubas köyünde  oğluyla birlikte suikast sonucu şehit olmuştu. (Fetih Medya)

 

 

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum