1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Cehalet Hurşit Beyin Paçalarından Akıyor!
Cehalet Hurşit Beyin Paçalarından Akıyor!

Cehalet Hurşit Beyin Paçalarından Akıyor!

Ortaya koyduğu bunca vahşete, gerçekleştirdiği bunca cinayete rağmen hâlâ da utanmadan sıkılmadan Esed canisini sahiplenenler şimdi de Venezüella üzerinden tazyiklerde bulunuyorlar.

04 Mayıs 2019 Cumartesi 16:01A+A-

Bunun son örneğini CHP’li Hurşit Güneş sergiledi.

Twitter üzerinden Türkiye’nin Venezüella’da darbe girişimi karşısında edindiği tutumu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “demokraside sandık esastır” sözünü diline dolayan Esedsever Güneş, Türkiye’nin “seçimle işbaşına gelen Esed”i savunmamasında tezat bulmuş! Acaba Suriye’deki seçim komedisine Hurşit Güneş’in kendisi inanıyor mu?

 

 

 

Enteresan ama Profesör Hurşit Güneş, Baas Cuntasının lider kadrosundan Hava Kuvvetleri Komutanı General Hafız Esed'in yaptığı darbeyle 30 sene boyunca Suriye'yi yönettiğini bilmiyor.

Daha fenası Hurşit Güneş, oğul Beşşar Esed'in de seçimle işbaşına gelen sivil-demokrat bir lider olduğunu sanıyor üstelik. Ancak akademik mecralarda kazanılabilen bu tür cehalete şapka çıkarılır.

Hafız ve Beşşar Esed'in baba-oğul  olarak kanla, yıkımla, işkenceyle ve daha önemlisi Rusya ve İran ordularının bombardımanlarıyla ayakta tutmaya çalıştıkları Baas despotizmini aklamak, meşrulaştırmak için Kemalist cepheden daha ne zırvalar yükselecek hep birlikte göreceğiz.

 

HABERE YORUM KAT