1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. ‘Çalışma izni görev belgesinin' geçerlilik süresi uzatıldı
‘Çalışma izni görev belgesinin' geçerlilik süresi uzatıldı

‘Çalışma izni görev belgesinin' geçerlilik süresi uzatıldı

Çalışma İzni Görev Belgesi için verilen süre bu gece itibariyle doluyor. İzin belgesini e-devletten alamayan vatandaşlar sürenin uzatılmasını istiyor. Bakanlıktan konuyla alakalı beklenen açıklama geldi.

07 Mayıs 2021 Cuma 15:07A+A-

HAKSÖZ-HABER

İçişleri Bakanlığınca muafiyet kapsamında olanların manuel doldurdukları "çalışma izni görev belgesi formu"nun geçerlilik süresi 12 Mayıs saat 00.00'a kadar uzatıldı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında geçilen "tam kapanma" döneminde muafiyet kapsamındaki çalışan ve iş yeri yetkilisinin imzasıyla düzenlenen manuel "Çalışma İzni Görev Belgesi'nin" geçerlilik süresi e-Devlet'te yaşanan aksaklıklar nedeniyle 7 Mayıs Cuma 24.00'e kadar uzatılmıştı. Ancak vatandaşlar güncellemeler yapılamadığı için bu gece süresi dolacak Çalışma İzni Görev Belgesini halen e-Devlet'ten alamıyordu. Vatandaşlar işlerinin aksamaması için kararın bugün belli olması gerektiğini talep ediyorlardı.

Bakanlığa ve il müdürlüklerine çok sayıda şikayet bildiren vatandaşların beklentisi manuel olarak düzenlenen "Çalışma İzni Görev Belgesi'nin" geçerlilik süresinin uzatılması yönünde karar alınması sonucunu doğurdu. İçişleri Bakanlığınca muafiyet kapsamında olanların manuel doldurdukları "çalışma izni görev belgesi formu"nun geçerlilik süresi 12 Mayıs saat 00.00'a kadar uzatıldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT