1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bozkurtlar Sokakta Adalet Dağıtıyor!
Bozkurtlar Sokakta Adalet Dağıtıyor!

Bozkurtlar Sokakta Adalet Dağıtıyor!

Geçtiğimiz günlerde Akit haber müdürü Murat Alan’a yönelik saldırıyla gündeme gelen Bozkurtlar sokakta adalet dağıtıyor! MHP’li Bozkurtlar bu kez de İYİ Parti'nin kurucularından Metin Bozkurt'a saldırdı.

20 Haziran 2019 Perşembe 16:56A+A-

İYİ Parti'nin kurucularından Metin Bozkurt, İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde 8 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

Metin Bozkurt'un bir otoparkta saldırıya uğradığı belirtilirken, Bozkurt'un saldırı sonrası yüzünden ağır şekilde yaralandığı görüldü.

Metin Bozkurt’un hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

MHP’nin MYK Üyesinden Saldırganlara Destek!

Öte yandan MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Ülkü Ocakları İstanbul Eski İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın Twitter’da saldırıyı sahiplenici paylaşımları da dikkat çekti. Yıldırım, Bozkurt'un saldırıya uğradığı haberini alıntılayarak, "Kendisini ülkücü olarak tanımlayarak PKK sevici Ekrem Papazoğlu’na destek arayanlar er ya da geç ülkücü adaletle tanışacaktır. Demokrat Ülkücüler adı altında namussuzluğa imza atanların sonu bellidir. Çakallara haddini bildiren Bozkurtlara bin selam..." ifadelerini kullandı.

Yıldırım ayrıca "hainler listesi" diyerek bir isim listesi yayımladı. Ahmet Yiğit Yıldırım "Milliyetçi-ülkücü hareketin ismini kullanarak PKK işbirlikçilerine destek arayan bu hainleri unutmayacağız... Ya tam susturacağız ya kan kusturacağız! #hainlerlistesi" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Akit haber müdürü Murat Alan’a yönelik saldırıyla da gündeme gelen Ülkücülerin sosyal medya ve sokaklarda aleni şekilde giriştiği bu kabadayılık karşısında adalet ve asayişi sağlaması gerekenlerden sudur eden sessizlik dikkat çekici. Hatırlanacağı üzere Murat Alan’a yönelik saldırıya karışanların MHP ile bağlantısı da hükümete yakın medya organlarınca görmezlikten gelinerek adeta örtbas edilmişti. Bu durumdan da cesaret alarak sosyal medyadan taşan ve sokağa yansıyan Bozkurtların saldırganlığı karşısında acaba Emniyet, İçişleri ve Adalet bakanlıkları artık gereken işlemleri yapacak mı?

Hesap sormaya ve adaleti sağlamaya mesela MHP’li Ahmet Yiğit Yıldırım’ın saldırı ve saldırganlığı açıkça sahiplenen ve kışkırtan aşağıdaki paylaşımlarından işe başlanabilir:

bozkurtlar1.jpg

bozkurtlar2.jpg

Ahmet Yiğit Yıldırım’ın paylaşımlarına bazı tepkiler:

bozkurtlar3.jpg

bozkurtlar4.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum