1. HABERLER

  2. HABER

  3. Bölükbaşı, Çalık’ın Karşısına Çıkamadı
Bölükbaşı, Çalık’ın Karşısına Çıkamadı

Bölükbaşı, Çalık’ın Karşısına Çıkamadı

Önceki gece Mustafa Çalık ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı canlı yayında birbirine girdi. Bölükbaşı, ülkücü yazar Mustafa Çalık'ı 'Başbakan Tayyip Erdoğan'ın figüranı' olmakla suçlayınca Çalık, çok sert tepki gösterdi.

15 Eylül 2010 Çarşamba 05:53A+A-

Tartışma, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'de yaşandı. Mustafa Çalık, MHP yönetiminin kendi geleneksel tabanından uzaklaştığını söyleyince programa MHP Deniz Bölükbaşı bağlandı. Tansiyonun yükseldiği programda Ahmet Hakan, Bölükbaşı ile Çalık'a düello teklifi yaptı. Çalık teklife önce karşı çıktı. Daha sonra, "Deniz Bey burada kamuoyunun önünde söz verecek. Tartışmaya gelirken alkol sınırını aşmayacak." şartını koyarak düelloyu kabul etti. Referandumdaki başarısızlığı yöneticilere bağlayan Çalık, MHP'nin, 'alkol kontrolünü yapamayan insanların hurdalığı' haline getirildiğini savundu. Bölükbaşı ise, "Bu kafa yapısını görüyorsunuz değil mi efendim?" tepkisini gösterdi. Ardından, "Sayın Çalık'ın getirdiği nokta kendisinin çıkmazının bir ifadesidir. Benim hayatta hiç Tanıtma Fonu'yla işim olmadı. Kendisinin son zamandaki ilişkisinin kendisinin önüne koyacağım." deyince ikinci bir tartışma daha yaşandı. Çalık'ın cevabı şöyle oldu: "Eğer Tanıtma Fonu'ndan veya başka bir fondan bir kuruşluk ilişkimi getirirseniz ben eşekler gibi anırırım. Bu kadar iddialı konuşuyorum. Siz ülkücülüğü bilemezsiniz."

Bu gece yapılan programa Deniz Bölükbaşı gelmedi. Bölükbaşı'nın gelmemesine sebep olarak Devlet Bahçeli'nin emri neden gösterildi.

HABERE YORUM KAT

7 Yorum