1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Biri Kılıçdaroğlu'na kaybettiğini söylesin!
Biri Kılıçdaroğlu'na kaybettiğini söylesin!

Biri Kılıçdaroğlu'na kaybettiğini söylesin!

​​​​​​​Kemal Kılıçdaroğlu yenilgi ile çıktığı bir seçimden sonra istifa etmeyerek "mücadeleye devam edeceğim" dedi.

28 Mayıs 2023 Pazar 22:08A+A-

Herkese baharlar vaad eden fakat sürekli korku ve mülteci düşmanlığı pompalayan, bütün Kemalist retorikleri devreye sokmasına, ittifak teklif ettiği bütün siyasilere vekillik veya bakanlık vaad etmesine rağmen seçimlerde ağır bir yenilgiye uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu, zafer kazanmış bir havada açıklamalarda bulundu. Muhalifler Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifasını beklerken o devam edeceğim dedi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamasında öne çıkanlar:

“Sevgili halkım hakkınızın yenmesine müsaade edemezdim, etmedim. Göz yumamazdım, yummadım. Eziyetlere susup dilsiz şeytan olamazdım, olmadım.

Evlatlarımız işsiz, güçsüz hayatlara tutunmaya çalışırken onların sizin hakkınızı yemesine müsaade edemezdim, etmedim.

Hakkari’den Edirne’ye hepimiz bir aileyiz. Her gün her şeye zam gelirken halkımın belinin bükülmesine gönlüm razı gelemezdi, gelmedi.

Bu toprakların bir insanı olarak hakkınız, hukukunuz için kimse sizi üzmesin diye, huzur içinde mücadele verdim, vermeye de devam edeceğim.

Son yılların en adil olmayan seçimini yaşadık. Benim asıl üzüntüm ülkeyi bekleyen çok daha büyük sıkıntılardır. Bana oy veren 25 milyon vatandaşımızı dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız.”

HABERE YORUM KAT

2 Yorum