1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Birdirbir Dergisi’nin 56. Sayısı Çıktı!
Birdirbir Dergisi’nin 56. Sayısı Çıktı!

Birdirbir Dergisi’nin 56. Sayısı Çıktı!

Çocuklara hitap eden eğlenceli din eğitimi ve kültür dergisi Birdirbir’in “çevre” konulu 56. sayısı çıktı.

08 Temmuz 2011 Cuma 12:14A+A-

Türkiye’de nitelikli din eğitimi materyali ihtiyacını gidermeyi amaçlayan EDAM, Birdirbir Dergisi’nin yanı sıra hazırladığı kitaplarla da her geçen gün daha fazla çocuğa ulaşıyor. Bu çerçevede yayınladığı Birdirbir Dergisi’nin 56. Sayısı çıktı.

56. Sayıda Yer Alanlar:

Müheymin

İsimleriyle Rabbimiz sayfasının yazarı Hatice Ayar bu ay “Müheymin” ismini ayet ve hadisler ışığında okuyucusuyla paylaşıyor. “Korur seni daima, görmezsin sen O’nu, sağda solda arama, şah damarından yakında…”

Karpuz Kabuğundan Gemi!

Seyyah Batuta, bu sayıda karpuzun anavatanı Afrika kıtasından Diyarbakır’a kadar uzanan serin bir yolculuk yapıyor. Batuta karpuz kabuğundan gemisiyle yapacağı yolculuğuna sizlerin de eşlik etmenizi bekliyor. İlgilisine duyurulur.

O (as)

Birdirbir’in Resûlullah’a (as) adanan sayfasının bu ayki yazarı Veli Karataş, Efendimizin insanlara, hayvanlara hatta ölülere gösterdiği inceliği itina ile işlenmiş. Örnek insandan örneklerle...

Çektim!

Derginin “Çektim” sayfası her ay farklı bir konu başlığıyla okurlarından konuya uygun fotoğraflarını çekip göndermelerini istiyor. Okurlar bu ay çiçeklere bol bol su vermişler.

birdirbir-56-kapak.jpg

Birdirbir’den Hediye Yağmuru Hız Kesmeden Devam Ediyor! 

Birdirbir dergisi, bu sayısındaki ödüllü bulmacasını doğru cevaplayan tam 100 kişiye “Zorbul Zehra’nın Bulmacaları – Ahlak” kitabını hediye ediyor. Derginin kahramanı Zorbul Zehra sevimli, zeki, afacan, bir o kadar da yardımsever bir küçük hanım. Hem günlüğüne yazdığı yazılarla hem de hazırladığı bulmacalarla Birdirbir’in vazgeçilmez kahramanlarından. Şimdi de kitabıyla sizlerin karşısında. Sizlere tavsiyemiz bayilerden ısrarla istemeniz.

Tel&Faks: 0216 481 3023

HABERE YORUM KAT