1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Birdirbir Dergisinin 49. Sayısı Çıktı!
Birdirbir Dergisinin 49. Sayısı Çıktı!

Birdirbir Dergisinin 49. Sayısı Çıktı!

Çocuklara hitap eden din eğitimi ve kültürü dergisi Birdirbir’in, “sır tutma” konulu 49. sayısı çıktı. Dergi, kapaktan “Sır Tutabilir misin?” diye sesleniyor.

08 Aralık 2010 Çarşamba 10:04A+A-

Yazı işleri müdürlüğünü Alpaslan Durmuş'un, editörlüğünü ise Hatice Işılak'ın yaptığı derginin yazarları arasında Aslıhan Atik, Esra Nur Uçkan, Dudu Ekinci Demir, Hatice Ayar gibi isimler yer alıyor.

49. Sayıda Neler Var?

Ey Gafur!

"Bir kutu yapsam, bütün kusurlarımı toplayıp içine atsam. Emret meleklerine: Götürsünler uzayın sonsuz derinliğine, bir sır olarak kalsın, aramızda Sen' inle". Neriman Karatekin'in bu güzel duasına, usta çizer Hasan Aycın'ın çizgisi eşlik ediyor.

Çizgi Öykü: Mustafa

Ahmet'i zindandan kurtarmak için yola çıkan Kadı Efendi ve Mustafa'nın yolculukları esnasında yaşadıkları macera dolu olaylar okuyucuyla buluşuyor.

Sır Tutabilir misin?

Dudu Ekinci, Hayat Bilgisi bölümünde hadis ve ayetler çerçevesinde sır konusunu ele alıyor. Bu bölümde okuyucular sır hakkında detaylı bilgilere sahip oluyor.

Çok İlginç Sorular

Muhammet Sevra Durmuş ve Semih Edis hazırlıyor, Yahya Alakay çiziyor, ilginç sorular önce kafaları karıştırıyor, sonra güldürüyor. Derginin en ilginç sayfası olan bu bölümde yer alan ilginç sorulardan biri şöyle: Aşağıdakilerden hangisi sırdır? Şimdi de seçenekleri görelim: a) hepsi, b) hiçbiri, c) birkaçı, d) biri.

Birdirbir Hediye Yağmuruna Devam Ediyor! 

Birdirbir dergisinin, bu sayısındaki ödüllü bulmacasını doğru cevaplayan tam 30 kişiye Ahmet Mercan'ın yazdığı birbirinden güzel tam dört kitap birden hediye ediliyor. Okuyuculara da ödüllü bulmacayı çözüp dergiye göndermek kalıyor.

Tel & Faks: 0216 481 3023

HABERE YORUM KAT