1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Birdirbir Dergisi’nin 48. Sayısı Çıktı!
Birdirbir Dergisi’nin 48. Sayısı Çıktı!

Birdirbir Dergisi’nin 48. Sayısı Çıktı!

Çocuklara hitap eden eğlenceli din eğitimi ve kültürü dergisi Birdirbir’in, “İmamlık” konulu 48. sayısı çıktı.

13 Kasım 2010 Cumartesi 16:05A+A-

Yazı işleri müdürlüğünü Alpaslan Durmuş'un, editörlüğünü ise Hatice Işılak'ın yaptığıderginin yazarları arasında Aslıhan Atik, Esra Nur Uçkan, Hatice Ayar gibi isimler yer alıyor.

           

48. Sayıda Neler Var?

Mukaddim!

Derginin bu sayısı Muaz Yanılmaz'ın dizeleriyle başlıyor: "İsteriz bizi yakında öncü kıl öndekilere, gücümüz Sen'in yanında, biz dilediğin kadarız". Bu güzel duaya usta çizer Hasan Aycın'ın çizgisi eşlik ediyor.

 

İmamlık Büyük Görev

Hayat Bilgisi köşesinde Dudu Ekinci Demir, imamlıkla ilgili aklımıza takılabilecek bazı soruları cevaplıyor: Cemaate imam olmada öncelik kimde? İmamda hangi özellikler aranır? İmam olduğumuz da uymamız gereken kurallar nelerdir? Meraklısına sunulmuş.

 

Kardeş Ülke Pakistan

Her sayıda dünyanın çeşitli yerlerini gezen Batuta bu sayıda kardeş ülke Pakistan'ı ziyaret ediyor. Pakistan'a gitmişken Himalayalar'a ve Muhammed İkbal'in kabrine de uğramayı unutmayan Batuta, Hayber Geçidi ve İndus nehri hakkındaki notlarını da okuyucuyla paylaşıyor.

 

O (as) Bir İmamdı!

Derginin Peygamber Efemdimize adanan sayfasında bu ay O'nun çalışma arkadaşlarının kimler olduğunu öğreniyoruz.

 

Birdirbir Hediye Yağmuruna Devam Ediyor! 

Birdirbir Dergisinin, bu sayısındaki ödüllü bulmacayı doğru cevaplayan tam 20 kişiye akıcı anlatımı ve nefis resimleriyle dikkat çeken "Sinan At Biniyor" adlı seriden bir kitap hediye ediliyor. Okuyuculara da ödüllü bulmacayı çözüp dergiye göndermek kalıyor.

 

Ayrıntılı bilgi için:

Tel&Faks: 0216 481 3023

HABERE YORUM KAT