1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bir mikrofona tahammül edemediler!
Bir mikrofona tahammül edemediler!

Bir mikrofona tahammül edemediler!

Zafer Partisi yöneticileri, Kurdistan24 ekibinin Ümit Özdağ’ın Kemal Kılıçdaroğlu'yla yapacağı basın açıklamasını takip etmesine izin vermedi.

24 Mayıs 2023 Çarşamba 12:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Barzani'ye yakınlığı ile bilinen Kurdistan24'ün Ankara muhabiri Vural Erişmiş, Ümit Özdağ ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapacağı basın açıklamasını takip etmek üzere gittiği Zafer Partisi Genel Merkezi’nin önünde engellemeyle karşılaştı.

Zafer Partisi yöneticileri, muhabirin, mikrofonunu kürsüye koymasına engel oldu. Vural Erişmiş, engelleme talimatının Ümit Özdağ’dan geldiğini söyledi. 

Muhatap olduğu her Kürdü PKK'lı zannedecek kadar sığ bir kafaya sahip olan Zafer Partisi yetkilileri şaşırtmadı. Millet İttifakı içerisindeki dengeler ırkçı Özdağ'ın masaya oturması ile iyice bozuldu. Kemal Kılıçdaroğlu ise seçimi kazanmak için her türlü tutarsızlıklar içerisinde ahlaksızlığın dibini bulmuş durumda.

Mültecileri hedef göstererek Cumhurbaşkanlığı makamını elde etmek isteyen Kılıçdaroğlu karşı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan ile bir pazarlık yapılmadığını ilan etmişti. Kılıçdaroğlu'nun ise Ümit Özdağ'a başta İçişleri Bakanlığı olmak üzere çeşitli makamları önerdiği ileri sürülüyor. 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum