1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Bir Çocuğun Şehid Babasını Son Öpüşü...
Bir Çocuğun Şehid Babasını Son Öpüşü...

Bir Çocuğun Şehid Babasını Son Öpüşü...

Suriye direnişine önemli katkıları olan Çeçen komutan Selahaddin Şişeni (Feyzullah Margoşvili) Rus saldırısında şehit düşmüştü. Şehit Şişeni’nin oğlunun babasını son yolculuğuna uğurlama anını gösteren bir fotoğraf karesi insanı duygulandırıyor.

19 Aralık 2017 Salı 18:24A+A-

Şehit Şişeni’nin cenazesinin defin işleminden hemen öncesine ait olup sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta, şehit Şişeni’nin oğlunun babasını son kez öptüğü görülüyor.

sisani-ve-oglu.jpg

Şehidin şehadet olayı ve hemen öncesinde yaşananları cepheden bir arkadaşı şu sözlerle anlatıyor:

“Esedcilere karşı ilerleme sağladık ve sıfır noktasına ulaştığımızda bir eve yerleştik. Esedciler, aniden saldırıya geçti ve hepimiz dağılarak pozisyon almaya çalışıyorduk. Selahaddin çıkar çıkmaz göğüs bölgesinden isabet aldı. Onu binadan 50 m. uzağa taşımıştık ki kendine geldi ve ‘Beni bırakın, taşımanıza gerek yok!’ dedi. O sırada ben ona, Kelime-i Şehadet’i telkin ediyordum. Birkaç saniye sonra işaret parmağını kaldırdı ve Kelime-i Şehadet’i söyleyip gülümsedi. Az sonra nefesi kesildi.”

Çeçen Komutan Selahaddin Şişeni (Feyzullah Margoşvili), Kuzey Hama'da Esed rejimi ve bağlı Şii çetelere karşı savaşırken Rus bombardımanı neticesinde şehid düşmüştü.

Konuyla ilgili haberimiz >>>

HABERE YORUM KAT

7 Yorum