1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. BİM, A Haber'i Mahkemeye Verecek!
BİM, A Haber'i Mahkemeye Verecek!

BİM, A Haber'i Mahkemeye Verecek!

A Haber'in "BİM’den fırsatçılık rekoru" başlıklı haberine BİM'den tepki geldi. Şirket, asılsız olarak nitelendirdiği iddialar nedeniyle yargıya başvuracağını duyurdu.

11 Mart 2019 Pazartesi 11:31A+A-

Marketler zinciri BİM ile A Haber mahkemelik oluyor. A Haber tarafından yapılan “BİM’den fırsatçılık rekoru” başlıklı habere, Mustafa Latif Topbaş’ın sahibi olduğu BİM’den cevap geldi. BİM’den yapılan açıklamada, söz konusu iddialar reddedilerek “Asılsız iddialar ve iftira niteliği taşıyan bu yayınların kötü amaçlarla hazırlandığı aşikardır. Yargı süreçleri başlatılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

A Haber tarafından yapılan haberde, tanzim satış noktalarının kurulması talimatı sonrasında, BİM’in zam fırsatçılığı yaptığı ve şirketin cirosunda yüzde 30’a yakın artış yaşandığı ifade edilmişti.

“Ucuz market olarak Türkiye’de yaygın bir şube ağı olan BİM, tanzim satış sonrası İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerde fiyatlarını indirse de, diğer illerdeki şubelerinde sebze ve meyveyi hala yüksek fiyattan satıyor. Toptan fiyatına fırsatçılık yapan BİM, ucuz market adı altında vatandaşın cebini yakarak kâr rekoru kırdı” denilen haberle ilgili BİM tarafından yapılan yazılı açıklamada, öne sürülen iddialar reddedilerek yargı sürecine gidileceği belirtildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum